Välkommen till Jilke Bygg AB

Varmt välkommen till Jilke Bygg! Vi är en firma som har höga ambitioner att alltid leverera byggarbeten av högsta kvalitet. Utefter dina önskemål så genomför vi varje arbete med noggrannhet och god service. Vi på Jilke Bygg utför det mesta inom bygg oavsett omfattning, inget arbete är för litet eller stort. Kontakta oss redan idag så hjälper vi er att förverkliga dina drömmar och visioner.

Byggservice Karlshamn

Tack vare en lång erfarenhet så har vi samlat på oss kunskaper för att kunna utföra det mesta inom byggservice. Drömmer du om en ny altan eller ett större hus? Då är vi hantverkarna för dig i Karlshamn. Vi har genom vår aktiva år utfört allt från nybyggen till renoveringar av hus, garage, och uteplatser runtomkring i Karlshamn och dess omnejd.

Inom företaget finns kompetens som även gör det möjligt att genomföra mer komplexa byggen. Oavsett vilken typ av byggservice du behöver hjälp med så kan du hos oss alltid känna dig trygg under hela processen, vi slutför alltid hela arbetet och det med kvalitet. Det spelar ingen större roll om du som företag eller privatperson behöver hjälp, vi riktar oss till alla i och runt Karlshamn som är i behov av kunniga hantverkare.

Med tanke på att vi gör det mesta inom bygg så föreslår vi att du kontaktar oss så att vi kan berätta mer om vad vi kan göra just för dig. Har du några frågor eller funderingar så är du även varmt välkommen att höra av dig. Tillsammans kommer vi överens om den bästa lösningen. Vi finns för dig i Karlshamn och ser framemot att få stå till tjänst!

Byggservice Karlshamn

Om oss

Vi på Jilke Bygg är ett företag bestående av två erfarna hantverkare som besitter hög kompetens för att kunna ta sig an det mesta inom byggservice. Ända sedan företagets start 2016 så har vi arbetat med ambitionen att alltid leverera ett trevligt bemötande och presentera ett resultat av mycket hög kvalitet.

Till oss vänder sig kunder i Södra Sverige, exempelvis Karlshamn, som är i behov av skickliga hantverkare. Vi drivs av att få göra våra kunder nöjda och hos oss finns det en stor passion för yrket. För att du ska bli nöjd så värdesätter vi din krav väldigt högt och utför alltid våra arbeten utefter de önskemål som finns. Vi ser till att hålla en god dialog med våra kunder från första kontakt till presentation av resultat. Förhoppningsvis är det oss du vänder dig till när du i Karlshamn behöver hjälp med byggservice.

Bygg

Utbyggnationer

Renovering

Om ni har några frågor, tveka inte på att kontakta oss!

076-856 88 19

jilkevanreeden@gmail.com

Facebook